Advertising

ADVERTEREN

DE KRACHT VAN RADIORECLAME BIJ VIBES-RADIO.COM

Het bereik van radio op Curaçao is al jarenlang onverminderd hoog. Ruim 85% van alle bewoners van Curaçao luistert iedere dag naar de radio. Door de diversiteit aan stations kan de luisteraar uitermate gericht worden benaderd, waarbij opgemerkt dient te worden dat met name bij radio de reclame-ontwijking in vergelijking met dagbladen, tv en magazines gering is.

DE VOORDELEN VAN HET ADVERTEREN OP DE RADIO IN HET ALGEMEEN

Met radio bereikt u de consument 24 uur per dag, 7 dagen per week tijdens zijn dagelijkse bezigheden en op plaatsen waar andere media moeilijk kunnen komen.

Door herhaling werkt radio beter dan elk ander mediatype, wat vooral in het voordeel werkt voor ‘branding’ van merknamen, bedrijven en locaties.

Radio is een flexibel en snel medium; altijd op en top actueel! Een reclame is vaak snel, goed en goedkoop te produceren. Radiospots spreken tot de verbeelding en de consument voelt zich meegenomen in de sfeer die goed is voor uw product en bedrijf.

DE VOORDELEN VAN ADVERTEREN BIJ VIBES-RADIO.COM

De programmering en muziek van Vibes-Radio is een aangename mix van actueel lokaal en internationaal nieuws, muziek, entertainment- en actualiteitenprogramma’s en interactieve onderdelen met de luisteraars . Deze aangename mix maakt Vibes-Radio een divers en afwisselend radiostation en dus nooit saai. Ofwel, een verfrissend en vernieuwend station; ideaal om uw product of bedrijf mee te associëren!

Vibes-Radio biedt méér dan alleen radioreclame. Wij kunnen uw reclame ondersteunen met creatieve campagnes, zoals een spelelement op de radio. Tevens kunnen wij ondersteunende acties bieden op onze website en onze social media kanalen, waardoor u als adverteerder tegen een relatief lage investering een optimaal bereik heeft.

CONTACT

Wij lichten de commerciële mogelijkheden bij Vibes-Radio graag toe in een persoonlijk gesprek, want ieder bedrijf of product is immers uniek en vereist een persoonkijke aanpak. Voor een afspraak kunt u bellen of mailen met

Patrick Jansen, bereikbaar op (+599 9) 648863110 of info@vibes-radio.com